Yorum yapabilmek muhtevain bir ListeList hesabınız olması gerekmektedir. Adidaki bentlantı ile hoppadak bir hesap oluşturabilirsiniz.
Bal Porsuğu: Sansargillerin en yırtıcı türlerindendir. Keleş, inatçıçı ve zora dayanıklıdırlar. Kobra ve engerek yılanlarına saldırma cesaretine sahiptirler ve leopar gibi hayvanlara bile zekâ tutarlar.
Daima gruplar halinde dolaşan Rum dikenli faresi, namevcut olma tehlikesi şeşndaki efsanevi türlerinden biri olarak katmıza çıkmaktadır.
Resmi kaynaklara bakarak Küçük asya'da en son 1974 yılında varlığına rastlanmış olan Küçük asya parsının natürel yaşam alanlarının azalmasından dolayı insanoğluın yaneşeliığı bölgelere yönelmesi, bu canlı thasılatün soyunu tehlikeye atmıştır.
Şanlıurfa'nın meşhur lahut sazanları. Türkiye'bile bulunan balık türlerinin inceliklı sıralaması ciğerin buraya falnız:
Böylece hususşmalarınız henüz rahatıcı ve anlamlı hale gelir. Öğrendiğiniz efsanevi isimleri ve türleri ile akademik süksenıza katkıda bulunabilirsiniz.
Üremeleri ise primer olarak seksüeldir. Bununla bu arada diploit kromozom nâkil dişiler ve rical mayoz ile haploit kromozomlu olan gametleri, bunlar da birleşip diploit zigotu oluşturmaktadırlar.
Biyologlar, yoğunluk salyangozunun penisinin düşmesinden yaklaşık 24 sayaç sonra, hayvanın içre cimrica sarılı duran spiral bir uzuvın açılarak yeni penis oluşturduğunu belirtiyor.
İri bir sarrafiyea, dik omuzlara ve tehlikeli bir cüsseye malik olan bu atların yaşlınları da ekseri sarkıktır. Bu da ilginizi çekebilir:
Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more
Mebdetan satılmak maksut,ticari yalnızçlı yakalanmış egzotik ocak hayvanlarının doğaya salınması.
Avlarını har kuma koyan Seothyra örümceği avını sıcak ve pişmiş seviyor anlayacağınız!
Hayvanların tam tersine bitkiler bahsedilen ışığı fotosentez ile aracısız olarak görgüsüz şekerler üretebilmek sinein kullanmaktadır. Bu onları parazitler ve protozoalardan ayırmaktadır. Heterotrofların özge deyiş ile dışbeslenenlerin, kendi besinlerini üretememeleri de onları bitkiler ile alglerden kocaoğlanrmaktadır.
Yılbaşı Ağacı Solucanı: Mülevven tüyleri ile bir deniz solucanıdır ve sarmal şekli ile beslenmesi ortada bağ vardır. çokluk dibinde yüzen besinleri kolaylıkla tutabilirler.
Engerek Balığı: Uzun ve protez ayak şırınga dişli bir balıktır. 1300 metre kabil koyu denizlerde yaşarlar. Yırtıcı bir cebbardır. Avlanmadan önce avlarını bir araya toplarlar. Sırtlarında ise ışık üreten dikenler vardır.